SAKARYA / GEYVE - Şehit Recep Demir Ortaokulu

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 8.sınıf öğrencilerimize yönelik "Geleceğimizi Planlama" konulu, " Grup Rehberliği" oturumu gerçekleştirildi.

Ara

Kas

Okulumuz girişine Görel Sanatlar öğretmenimiz Tolga SARUCAN tarafından Atatürk portresi çizildi.

Kas

Okulumuzda öğretmenler günü programı düzenlendi. Program çok renkli geçti.

Kas

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyetinin 80. yıldönümü münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi. Program Müzik Öğretmenimiz Nurbanu KURT tarafından hazırlandı.

Kas

8.Sınıf öğrencimiz Didem SUCU Geyve Sağlık Meslek Lisesinin Kızılay Haftası münasebetiyle düzenlediği ortaokullar arası Resim yarışmasında üçüncü oldu.

Ekm

Şehit Recep Demir İlkokulu ve Ortaokulu olarak okulumuz "Beslenme Dostu Okul ve Beyaz Bayrak "sertifikası aldı.

Ekm

2018-2019 Eğitim öğretim yılı Cumhuriyet Bayramı kutlaması okulumuzda yapıldı.

Ekm

Okulumuz Türkçe öğretmeni Safiye BOSTANCI´nın çalıştırdığı Karadeniz Yöresi Halk oyunları ekibi Geyve Cumhuriyet Bayramı ilçe tören programında gösterilerini yaptılar.

Ekm

Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile düzenlenen şiir yazma yarışmasında öğrencimiz Selahattin DAYANÇ Geyve birincisi olmuştur.

Ekm

Okulumuza Sarıyer Özel Darüşşafaka Ortaokulu Müdürlüğünden teşekkür mektubu geldi.

Ekm

Okulumuz bahçesinde bulunan çitler öğretmenlerimiz tarafından boyandı.

Ekm

Okulumuzda, 2018-2019 Eğitim öğretim yılı demokrasi kültürü temel alınarak gerçekleştirilen "Başkanlık Seçimi" heyecanı yaşandı.

Okulumuz bahçe çitlerini yeniledik